Sider

tirsdag 5. oktober 2010

" Lopper i blodet " NIB utfordring

***

Jeg elsker bruktbutikker og loppis.
I seinere tid har jeg hatt liten anledning å luske rundt på skattejakt. men jeg kaster meg med i konkurransen med noen bilder jeg har fra før.dette bildet er fra hytta. Vaskebaljen i emalje brukes til oppvask. Vaskebrettet har jeg ikke prøvd enda, men jeg tror nok det vil bli brukt, for alt jeg har på hytta SKAL være bruksgjenstander.Dette bordet sto i gamle dager på en gård i Vefsn i Nordland. Det er fra den tiden gårdene hadde telefonsentral. Og dette bordet ble brukt til nettopp det. Stolen foran har en slekning av min bestefar laget. Setet er trukket med skinn. Besteforeldrene mine brukte disse som spisestuestoler. Jeg har 5 stk av dem. Kandelabret er fra et loppis i Sverige. Det er gravert noe inn i den, og det har tydeligvis vært en gave.


Vel.. Det var mine lopper i konkurransen. Da ønsker jeg alle lykke til og ha en flott Tirsdag.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Veldig koselig det bilde fra hytta. Fint bord og stol også.
Har ikke lagt inn noe bilde til denne utfordringen enda. Vanskelig å velge. Omtrent alt i huset er fra et eller annet bruktsalg. Får se om jeg klarer å velge ut etpar ting.
Lykke til :)

Livs Lyst sa...

Så fint det mørke bordet med stolen til! Kjempe fint!!

Liv

Huldra sa...

Flotte lopper, og godt å se det er i bruk. Moro med historie bak tingene også. :)

T:o)ve sa...

Så flotte loppefunn!
Bordet fra en gård i Vefsn pirret nyskjerrigheten min da min pappa er derfra :) Stort område men morsomt lell :)

Takk for koselig besøk på bloggen min! Jeg har hatt en koselig runde på din også, kjekt å se at det er flere som vil ha det praktisk og ujålete ;) Må det med 3 unger og hund på minimal plass *knis*

Ha en videre strålende helg!