Sider

onsdag 23. desember 2009

Livstegn, inspirasjon og God jul

***

Da har jeg ikke blogget siden i August. Jeg har vel hatt en liten "down" periode, og vært lei av både blogging og å ta bilder. Tiden har heller ikke strukket til. eller rettere sagt, den har vært prioritert til andre ting.

Det har vært smått med juleforberedelser på Fallmoen i år. Jeg feirer jul hjemme hos mine foreldre og med min sønn. jeg var så heldig å få lang juleferie, og da benyttet jeg muligheten til å feire jul sammen med familien. Det blir som en jul fra barndommen. Alle søskene mine skal være hjemme på julaften og det er det mange ÅR siden vi har hvert.Interiørprosjekter har det vært lite med i høst. jeg begynte å male på spisestua.
Har et strøk igjen på 4 stoler, og resten igjen....
Har også kjøpt noen lamper og sånn som jeg skulle spraymale, men har ikke kommet så langt enda.Man kan si at det har vært en slags "unntakstilstand på fallmoen i høst.
jeg har brukt endel tid på schæferhunden min, Enyo. det er en hund som krever endel har jeg fått merke. Men det er bare moro å holde på.Da vil jeg ønske alle bloggere rundt om i det ganske land en riktig god jul og et godt nytt bloggår. Jeg håper jeg kan komme sterkere tilbake i 2010.

Alle bildene er funnet på nettet.

4 kommentarer:

Abrakadabras sa...

Jeg håper også at du kommer tilbake igjen :o) God jul !

Fjordheim sa...

Koselig med et lite innlegg fra deg. Håper det står bra til selv om dagene har vært opptatt med andre ting enn blogg. Koselig om du kommer tilbake, kan tenke meg både spisestua og lampene blir flotte.
Ønsker deg ei flott helg sammen med dine kjære :)

~carpe diem~ sa...

Å vente på en glede
er også en Glede.
Innom for å ønske deg ei.
God jul og godt nyttår 2010

Anonym sa...

Hei!
Vil ønske deg riktig godt nytt år!
Jeg har vært lite inne på bloggen siden før jul,men skal sagte men sikkert komme meg innom alle for å ønske godt nytt år:)