Sider

tirsdag 31. mars 2009

***Tiden går og dagene flyr.....
Jeg har i den siste uken vært opptatt med årets revy. Jeg er leder for et revylag og hver vår har vi 4 forestillinger med så godt som fulle hus! Intet unntak i år. i tillegg kom en revyveteran og sa til meg at årets revy var bort i mot den beste, ever !!! Så de siste 10 dagene har jeg ikke fått gjort eller tenkt på noe annet.

Les omtale her: Helgeland arbeiderblad, kulturLitt småpusk fikk jeg likevel gjort mellom pugging av tekst og og leiting av kostymer. Jeg mangler blomsterpotter... Ikke hadde jeg tid å dra å kjøpe heller, men så fant jeg en i boden, men jeg likte ikke fargen. Jeg hadde en liten malingskvett stående og.........VOILA !!!! Så ble den i fargen isvann fra Jotun. Mulig den ble litt "tam" kanskje jeg må finne på noe mer med den. Men den ble i allefall litt finere.

Så til Fjordheim. Jeg har ikke fått tid å vært på posten med overaskelsen din enda, men i morgen blir den sendt. Håper du tilgir at jeg er litt forsinket.

3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Likte veldig godt blomsterpotta di.
Høres veldig spennende ut med revy, kan godt forstå at det har vært travle dager.
Har faktisk ikke tenkt noe mer på den overraskelsen før jeg så innlegget ditt. Betyr kanskje at hukomelsen ikke er det den en gang var, hmmm.
Men nå kan jeg begynne å glede meg til en liten ting i posten.
Ha en riktig god onsdag :)

Turid sa...

Stilig!!- tror æ må skremmes til malekosten- har lyst , men kommer ikke i gang.....
En fin dag til deg!!

Verandasol sa...

Riktig god påske til deg også!! Syns blomsterpotta ble fin jeg, elsker den fargen :)