Sider

fredag 20. februar 2009

S M E G til begjær.

***


Noen som så "tid for hjem" i går...?? jeg har jo alltid hvert svak for SMEG, til og med FØR jeg visste om at de fantes. Min fars tante hadde et sånnt kjøleskap fra 50 tallet stående og jeg sikklet på det i mange år, men turte aldri å spørre.
Men det som har gått meg hus forbi, er at det finnes andre produkter i serien.... Oppvaskmaskin og vaskemaskin !! Da jeg så den lækkre oppvaskmaskina på Tv i går, måtte jeg inn å google. Og vips her fant jeg vidundret.Jeg betegner jo meg selv som mer reallist enn matrealrist! Så det får bli med tanken enda en stund. Jeg viste bildene til min kjære og han sa:

" Phø!! Du kan male det vi har! "Jøss!! Kan jeg virkelig det?? Så nå har fruen på Fallmoen fått griller i hodet.. vent å se..

6 kommentarer:

Verandasol sa...

Åhhh ja jeg siklet på de når jeg så på tv2 i går jeg også! Er sååå fine :) Visste heller ikke at det fantes for eksempel oppvaskmaskin, så da er det enda mer å drømme om ;)

Anonym sa...

Så spesielt.Trudde ikke disse fargene var på Hvitevarer...Så da er det vel ikke Hvitevarer lenger.Hadde vært litt stilig med Rosa på kjøkkenet;)

Fjordheim sa...

Glemt helt av det i går.
spent på hva han sier når du har malt det du har.
Ønsker deg ei god helg :)

AnKa sa...

Nei eg glømte av den oppussingsprogrammet.... men det va stilige 'hvitevarer' du hadde funnet.
Glede meg tell å se når du har malt det du har:-)
E det greit at eg linke tell bloggen din. Du har så masse fint.
Må du ha en fin søndagskveld

Anonym sa...

Du må komme å hente noe hos meg:)
Ønsker deg en flott dag!
Du maler kanskje?

Anonym sa...

Jeg selger ny, ubrukt rosa 50 talls smeg vaskemaskin for 15000kr grunnet plassmangel ved flytting!Kjøpt høst 09, aldri oppkoblet eller brukt. Nypris 16990 + frakt.
shyy79@hotmail.com