Sider

lørdag 7. februar 2009

Litt heimanifra og Vakre hjem "Grand prix"

Fru Fallmo er helt klart et skippertaksmenneske når det gjelder det meste. I lange perioder føler jeg at jeg ikke har noe å blogge om. Plutselig bobler jeg over av ideer og jeg må ta meg sammen for ikke å blogge flere ganger om dagen. Men jeg tror ikke jeg er helt alene om det. Blogging blir en besettelse både på godt og vondt. For meg er det nok mest på godt.I dag har jeg hatt utskiftning i tallerken hylla. Jeg tok min lille blå / hvite samling hjem fra hytta. Der sto det stuet inn i et skap og ble aldri brukt. Nå skal det få pryde tallerkenhylla en stund. Denne hylla kjøpte jeg på Frelsesarmeens bruktbutikk her i byen for 50 kroner. Den har ventet på et strøk maling i snart to år. Fra februar i fjor og til jul sto den på kjøkkenbenken. Men til jul kom den altså opp på veggen. Nå er det jo fort gjort å male den, men problemet er at jeg ikke klarer å bestemme farge. Det har stått mellom hvit, lys turkis eller blått. Men nå har jeg fått en ide om at jeg kanskje skal male den knallrød. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, så jeg får bare vente å se. Vet jo heller ikke om den skal henge i stua eller etterhvert på kjøkkenet.Denne lille Babushkaen kjøpte jeg av en russisk dame. Den skilte seg helt ut fra de andre med den blå fargen. Men jeg har ikke hatt noe sted å gjøre av den, for den har liksom ikke passet inn. Men her i hylla passer den.Koppene i serviset har litt forskjellig mønster. Tre av dem er like. Koppene med tefat fant jeg på loppis i Sverige. Da jeg kom hjem fra ferie fant jeg tre like asjetter i den tidligere nettbutikken til Annas Rom. Flax !!!Jeg har noen flere fat og asjetter enn kopper, så samlingen vil nok fortsette. men jeg syns ikke det gjør noe om koppene og fatene ikke er helt like. Det er bare sjarmerende syns jeg.
Denne knaggrekka hadde jeg tenkt å vise for lenge siden, men det har jeg glemt helt av. Fjøla er en del av et gammelt tønnelokk som har ligget ute og blitt tært på av vær og vind. Krokene kjøpte jeg på Europris. 10,- for to..Og dette var min utsikt da jeg drakk morgenkaffen i går morrest. Her sitter jeg og leser interiørblader mens jeg nyter kaffen, og det er ganske fredelig.

Apropos interiørblader ja. Jeg har abonert på Vakre hjem og interiør i et par år nå. Og er stort sett fornøyd med bladet.I julenummret sto det ( i allefall i mitt blad ) - at neste nr kommer 22 Januar 2009. Jeg ventet og jeg ventet.... Her i bloggeland skjønte jeg at det var endringer på gang. Da flere blogger hadde kommentert den nye bladet til Jean `d Ark jentene. jeg var selvsagt også spent på hvordan VH&I kom til å bli uten dem.
Så kom endelig bladet. Da hadde jeg allerede lest noen skuffelser rundt om i Bloggland. Jeg bladde fort gjennom det. Erkjente at det ikke er helt det samme, slengte det i bladkurven. Ferdig med det...
Men så tok jeg det altså fram her i går morrest og tok meg tiden å studere bladet og vet dere hva......... jeg er i grunnen veldig fornøyd. Det eneste jeg gikk fort gjennom var den slottsreportasjen. Og det er fordi det å bo i et slott blir for surrealistisk for meg. Jeg bor i en klassisk 80 talls enebolig. Men store panoramavinduer i stua og laminat på gulvet..
Men ellers er jeg i grunnen storfornøyd med den nye vendinga bladet har tatt. Jeg oppdaget at bladet nå tar for seg et litt bredere spekter enn det som er så gjennkjennelig for Jean`d Ark jentene. Ikke det at jeg ikke liker det, men to år med samme stil.... vel, jeg kjente at jeg holdt på å gå lei.

Foto: Vakre Hjem og Interiør

So here is the vote from the Fallmoen jury: Twelve points !!
And keep up the good work. I am in..

Og med dette ønsker jeg alle en fortsatt gos helg.

7 kommentarer:

Inger-55 sa...

Mange fine ting i tallerkenhylla di! Disse blå fatene og koppene går jo aldri av moten.
Vakker utsikt du har fra ditt vindu.
God helg!

Anonym sa...

Hei!Morsomt å lese her.Så fin hylle og flott sevise.Den hylla hadde jeg villet malt en lys beige farge.Men ikke bare å bestemme seg når man har flere yndlingsfarger.Spent hva du faller på.Så smart med den lille knaggrekka på det tønnelokket var.Du er flink å finne på.Kreativ med andre ord.Du får sikkert mange gode ideer i Interiørbladet ditt.
Kos deg og nyt helga i den koselige stuekroken din.Takk for flotte bilder du viser.

Fjordheim sa...

Den tallerkenhylla di var flott. Lykkt til med fargevalget. Nydelige tallerker og kopper i den. Ja det var spessielt med blå Babushka. Likte den godt.
Flott utsikt fra vinduet ditt.
Ha en flott kveld :)

Strikkelines sa...

koselig her du..skikkelig hjemmekoselig..me like....den krydder hylla di var innmari koselig...(kainn man si at ei krydderhylle e koselig?)

Turid sa...

Ja vel , så det er her du har gjemt deg- har klikka og klikka på bloggen din , men fant ut at den sikkert er lukket.....Nå kommer du på plass på blogg lista mi , å kommer nok til å få besøk av mæ også fra tid til annen.
Ha en fin kveld og takk for besøk!

Miss Marple sa...

Åh, jeg ønsker meg også tallerkenhylle!!! Og ja, takk, kunne gjerne tatt porselenet du har i din! Blått-hvitt porselen - love it!
Sitter du og ser på ET FJELL fra vinduet ditt... Heldiggris...
Vet du, det er så deilig å høre at det er flere som ikke forvandler hele huset på en helg... Blir helt satt ut av mange bloggere, jeg, som er supereffektive og bare svosj! så var det rommet klart, liksom. Her i huset går det en smule tregere... en fordel med det er at aot forandrer man mening!

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Mia sa...

For en utsikt du har! Det må da være fantastisk å innta morgenkaffen med den utsikten foran seg. Og de blåhvite koppene dine er bare nydelige. En smart idé å ta de med hejm, istedet for å la de ligge bortgjemt i et skap på hytta.

Så vil jeg gjerne takke deg for dine hyggelige kommentarer og konstruktive forslag i bloggen min. For det er jo litt som du sier, noen ganger har man ikke så mye å blogge om, mens andre ganger bobler en av idéer. Og nå er jeg så fornøyd siden jeg har fått flere gode forslag fra lesere om hva de ønsker seg også. Takk til deg.