Sider

fredag 8. august 2008

Ferie og hytteprosjekter

Da har vi hatt noen avslappende dager på hytta. Jeg sløva en heil ettermiddag i min nyinnkjøpte hengekøye. Jeg fant den på en billigbutikk for 160 kroner. den måtte jeg bare ha. Ferie = hengekøye, sånn er det bare.

Litt stemning fra stua. Siden hytta ligger i et myrområde, så florerer det ikke akkurat med blomster og vekster. Det er mest lyng og furutrær som trives i den sure jorda. Disse stilkene som jeg plukket med meg på stien fra parkeringsplassen, er kanskje ikke så lekre å se på. Men de duftet alldeles nydelig, så de fikk bli med inn og fylte hele hytta med sommerduft.

Her er et bilde fra stua. Nå som taket er ferdigmalt virker hele hytta mye mer luftig. Det tidligere gulnede panelet både på tak og vekker er gjemt bak lyse malte panelvegger og tak.

Her er ikke hyttestua stylet før fotografering. Men siden jeg gjerne også vil vise at vi LEVER når vi er der, så ryddet jeg bevist IKKE. det får bli en annen gang.


Og her....!! Kommer mitt nye utekjøkken. Vi slulle jo feriere og slappe av, men nei da, vi MÅTTE finne på noe!! Her skal det bli nytt inngangsparti og utekjøkken. Den gamle vasken sto inne i hytta. Men siden der kommer nytt kjøkken med oppvaskbenk, så flyttet vi denne ut. Til høyre for vasken blir det benk og hylle. Terassedekket er flyttet en halv meter opp på veggen, slik at den kommer i nerkant med selve hytteveggen. den skal også forlenges i begge ender. Blir spennende å se til slutt. Det får jeg komme tilbake til.Om kvelden koser vi oss på den vestvendte terassen med hvitvin og reker. Skikkelig sommermatTilbake til "hyttefaunaen" Disse er det endel av i området rundt hytta. vet ikke hva de heter, men de er skikkelig søte. Små lavendelfargede "baller" på strå.


Ferien fortsetter. I dag er jeg hjemme for å vaske klær. I morgen drar vi videre til min svigermors fødested. Hun skal feire sin 70 årsdag der. det er nok ingen heimhus igjen der, så det blir å sove i telt igjen...

6 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Ser ut som dere har det fint på hytta. Du trenger ikke style stua, syntes den var fin allikevel. En skal se at folk lever der og bor i et hus synes jeg, det er med å gi det sjel!
Håper vi får se bilder når utekjøkkenet er på plass.
Ha en koselig helg!

prinsessa1976 sa...

Fantastik sted dere har. Ønsker deg en flott fredag. Klem fra Elin:O)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hvor har du vært i hele mitt liv?
Så nydelige bilder.

Marit

Inger-55 sa...

så koselig hytta deres ble! Blir så lyst og fint med malte vegger og tak. Men det er litt av en jobb!
Litt koselig at du benytter deg av blomstene som vokser rundt hytta. De lilla var kjempesøte.
Ønsker deg en flott helg!

liven sa...

Så fint dere har det på hytten!!
Veldig koselige bilder!!
Det gjør godt langt inn i sjelen å male over gulnet panel..........
Så godt å få det lyst og for en forandring det blir med litt maling!!

Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Så fint det er på hytta deres, du kan være stolt.
Det skal vise at her bor det mennesker, ser ikke ut som om du behøver å style - du bare har det i deg. Kjempekoslig.