Sider

onsdag 30. juli 2008

Svensk schæfermesterskap og Norsk awardJa, da er vi hjemme igjen. Vi har vært i Vaggeryd kommun i Sverige, på svensk schæfermesterskap. Vi lå i telt og det ble målt 38 varme grader på det heiteste. For det meste lå det på rundt 33. Det kokte i teltet og jeg sier en ting. ALDRI MER TELT !! Neste gang har jeg med campingvogn. BASTA!!


Men....!! Enyo ble nr 7 av 26 påmeldte hunder. Han kom inn blandt de 10 beste, fikk pokal, ble filmet og tatt bilde av. Så vi er fornøyd

Her poserer han sammen med sine eiere. Meg til høyre, patriarken til venstre og oppdretteren i midten. I blå T- skjorter.

Så hadde jeg fått meg en award da jeg kom hjem og fikk åpnet bloggen min. Den har jeg fått fra Jorun i Joruns lille verden

TUUUUUSEN takk for den. Jeg ble kjempeglad. Den skal gies videre, men også denne gangen trenger jeg litt tid på meg. Må se om jeg finner noen som ikke har fått den fra før.


Så.... dette var et lite hvisk fra meg midt opp i en hektisk tid. Nå skal jeg jobbe i helga, så er det FERIE !! Kommer tilbake med mer blogging etterhvert.

2 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Gratulerer med 7 plass. Ikke dårlig det! Ha en herlig sommerdag:O)

Helen sa...

Hipp hurra for Enyo - så gøy!
Skjønner det var varmt i telt i denne varmen ja...her jeg bor er det heldigvis meldt regn i morgen og det skal bli deilig.
Gratulerer med award!