Sider

fredag 25. april 2008

Velkommen


Velkommen til min nye blogg her på Blogger. Alle har jo "rømt" hit, så da måtte jeg bare sette etter jeg også. jeg håper jeg får det til her. Hadde jo akkurat gjort meg ganske kjent med blog.spot. Men det går vel helst bra. Ser at de fleste interiørbloggene er her, så da så...
Her er en liten oppdatering på hva jeg holder på med for tia..
dette skrivebordet er en rest fra den tiden alt skulle være syreluta. man følte til slutt at man bodde i en badstue. Nå er den i ferd med å bli hvit. I skrivende stund har hele skrivebordet fått et strøk med hvit grunning.

Gjett hva dette skal bli...?? I utgangspunktet er det bord fra en sengebunn, men jeg har andre planer.


Jepp !! det skal bli som en av disse gamle franske tavlene med kroker på. Vet ikke helt hva man kaller dem....


.....men sånn skal det i allefall se ut til slutt.


Det var mitt første foreløpige innlegg i den nye bloggen. det kommer etterhvert mer. andre blogger, bilder, linker osv osv. I mellomtiden.. Ha en fin helg
2 kommentarer:

Kate sa...

det var godt å se noen andre som strever å få det til.Jeg prøvde meg på å opprette en blogg i går.Men det tar tid, og jeg skal få det til.Jeg skjønner ikke hvordan man får lagt til bilder en gang.

minmi sa...

Hei igjen du. Har lagt din nye linken i min blogg. Har også skjønt at det er mange flere på blogspot. Får benytte anledningen til å flytte når året jeg har betalt på blogs er omme. Takk for hilsen på bloggen min.